Doç. Dr. Mustafa Şenay Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılığı Görevine Atanmıştır.

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılığı görevine, 10.10.2024 tarihi itibarıyla Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Optisyenlik Programı öğretim elemanı Doç. Dr. Mustafa ŞENAY atanmıştır. Hocamıza ve Yüksekokulumuza hayırlı olmasını diliyor, değerli hocamıza idari görevinde başarılar diliyoruz.
  • Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Mustafa Şenay Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılığı Görevine Atanmıştır.

• Öğrencilere ve Akademisyenlere Yönelik Proje Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Proje Başvuru ve Süreçlerin Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK - Tebrik

• Yüksekokulumuza Yeni Başlayan Öğrencilere Yönelik Kariyer Merkezi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Tarafından Enerji Verimliliği Konulu Sunum Gerçekleştirildi.

• 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyon Etkinlikleri

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Dördüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Eylül 2024 Tarihinde Gerçekleştirildi.

• BARÜ’nün diyabet hastalığının tedavisine yönelik projesine TÜBİTAK’tan destek