Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında 13-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen spor müsabakalarında öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ilkyardım gerektirebilecek durumlara karşı görev almışlardır.

Öğr. Gör. Figen KARAÇETİN, Öğr. Gör. Pelin SARIKAYA ŞEKER ve Öğr. Gör. Erhan ŞEKER’in yanı sıra öğrencilerimiz; S******a K****N, T***e D*****N, S***t K*******Y ve Y***n P****Z’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

• YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

• Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret

• Yüksekokulumuzun Mezuniyet Coşkusu

• Ankara Elmadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri kapsamında Yüksekokulumuz bölüm ve programları tarafından kariyer günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

• BARÜFEST Spor Müsabakaları Kapsamında Öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Görev Aldı.

• Yüksekokulumuz 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Etkinlikleri

• BARÜ, şehit öğrencisini unutmadı