BARÜFEST Spor Müsabakaları Kapsamında Öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Görev Aldı.

Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında 13-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen spor müsabakalarında öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ilkyardım gerektirebilecek durumlara karşı görev almışlardır.

Öğr. Gör. Figen KARAÇETİN, Öğr. Gör. Pelin SARIKAYA ŞEKER ve Öğr. Gör. Erhan ŞEKER’in yanı sıra öğrencilerimiz; S******a K****N, T***e D*****N, S***t K*******Y ve Y***n P****Z’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

• BARÜ’nün diyabet hastalığının tedavisine yönelik projesine TÜBİTAK’tan destek

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Bartın Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Kayıt Kılavuzu

• Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi TUBİTAK 4004 Kapsamında Gerçekleştirilen Projede Eğitmen Olarak Görev Aldı.

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Üçüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

• Görevden Ayrılma

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

• YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

• Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret