81 İLDE AYNI ANDA KİTAP OKUYORUZ ETKİNLİĞİ YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİ VE AKADEMİK PERSONELİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kitap okumanın yer ve zamanının olmadığını her koşulda kitap okunabileceğinin önemini vurgulamak ve kitap okuma kültürümüzü geliştirmek için tüm ülke çapında 81 ilde aynı anda  kitap okuyoruz etkinliği 2012 yılında başlamıştı. Bu sene Çağları aşan söz temalı 57. Kütüphaneler Haftası nedeniyle mart ayının son çarşamba günü gerçekleştirilen bu etkinliğin 10. yılını pandemi nedeniyle Sağlık Hizmetleri meslek yüksekokulu olarak Öğr. Gör. Öznur KIRMIZI AY Koordinatörlüğünde Yüksekokulu öğrencilerimizin ve Akademik personelimizin katılımıyla online olarak gerçekleştirdik.

• BARÜ, şehit öğrencisini unutmadı

• Güzellik Sektöründe El Hijyeni Eğitimi Düzenlendi.