2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği, Üniversitemiz Sağlık Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Deniz Ayşegül Söğüt’ün moderatörlüğünde 14:00-15:00 saatleri arasında zoom üzerinden gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Öğretim Görevlisi Özge Çulhaoğlu, otizm konusunda toplumsal bir farkındalık yaratmak amacıyla Otizmin bir hastalık değil, bir farkındalık olduğunu dile getirdi. Etkinliğin bir diğer konuşmacısı, otizmli bir çocuğu olan değerli velimiz Ebru BOZERKEK otizmle yaşamanın neler olduğunu belirterek deneyimlerini bizlerle paylaştı. Son olarak, özel eğitim sınıf öğretmeni Hasan Tunç ile otizmli çocuklar için eğitim ortamları değerlendirildi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hacer Yalnız DİLCEN, etkinliği düzenleyen moderatörümüze ve konuşmacılara teşekkür belgesi vererek farkındalık oluşturma etkinliklerinin önemini vurguladı.

• BARÜ, şehit öğrencisini unutmadı

• Güzellik Sektöründe El Hijyeni Eğitimi Düzenlendi.