Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınav Yerleri ve Tarihi

Temel Bilgi Teknolojileri Dersleri Muafiyet Sınvaları 27 Eylül 2024 Cuma Günü Saat: 10:00 ve 11:00 olmak üzere iki oturum şeklinde yapılacaktır. Öğrenciler aşağıda belirtilen tarih ve saatte ilgili derslerin sınavına katılım sağlayabilir. Sınavlara girebilmek için önceden başvuru şartı aranmaktadır. Başvuru yapmayan öğrenciler sınav katılım sağlayamazlar. Ayrıca katılım sağlanan sınavın tek dönem ve iki dönem olma durumuna göre katılım sağlanması gerekmektedir.

Sınav Tarih, Saat ve Yeri Ders Adı

Sınava Girecek Öğrenciler İçin Bilgi

27 Eylül 2024 Saat:10:00, SHMYO Derslik 5 ve Derslik 6 TBT181,TBT182 ve TBT185 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı İlk ve Acil Yardım I. Sınıf
Engelli Bakım ve Rehabilitasyon I. Sınıf