YÜKSEKOKULUMUZUN DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) BAŞARILARI

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Önlisans programlarından mezun olan ve Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS) giren öğrencilerden 14’ ü bir Lisans Programlarına yerleşti.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliğini kazanan Çocuk Gelişimi Öğrencisi ‘’Ceylan Kızılırmak’’(sağda)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun farklı programlarından mezun ettiğimiz Öğrencilerimiz DGS’den aldıkları puanlarla tercihler yapmışlar ve yaptıkları tercihlerle çeşitli Üniversitelerin Lisans Programlarına yerleşmişlerdir.

2018 DGS sonucunda çeşitli Üniversitelerin Lisans Programlarına yerleşen Yüksekokulumuz Öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. SHMYO ailemizin en önemli bireyleri sevgili öğrencilerimizden de böyle başarılar elde edeceklerine inancımız tamdır. Halen Öğrencimiz olan ve de mezun olmuş tüm Öğrencilerimizle her zaman iletişim halinde olacağımızı ve olmaktan da büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister, daha nice başarılara birlikte ulaşmamız dileği ile SHMYO çalışanları olarak en kalbi sevgilerimizi sunarız.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.