Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Yüksekokulumuz Bölüm Başkanları ve Öğrencilerimiz ile Görüştü.

31 Mayıs 2020 tarihinde saat 19.00' da Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN, Bölüm Başkanlarımız ve öğrencilerimiz ile Zoom programı üzerinden görüştü. Toplantıda uzaktan eğitim süreci ile ilgili Bölüm Başkanlarımızın ve öğrencilerimizin fikirleri alındı. Katılımlarından dolayı Sayın Rektörümüze teşekkür ederiz.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan İdari Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Görev Değişim Töreni