ÖĞRENCİLERİMİZDEN BARTIN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE ANLAMLI ZİYARET.

Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle okulumuz öğretim elemanlarımız ile birlikte, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyarette bulunarak çiçek takdim ettiler.

Ziyarette öğrencilerimiz, gözünü kırpmadan bu vatan için canlarını feda eden şehit kardeşlerimizin emanetlerinin bizlerin emaneti olduğunu, her türlü konuda her zaman dernek üyelerinin yanlarında olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Dernek Başkanı Sayın Ekrem Altunok’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, öğrenci ve hocalarımıza dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan İdari Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Görev Değişim Töreni