NİTELİKLİ MEZUNLAR YETİŞTİRİYORUZ.

Yüksekokulumuz, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Önlisans Programımızdan Bölüm 1.’si olarak mezun olan öğrencimiz Elif Gül  GÖK,   DGS’ye giren 325.000 kişi arasında 658. oldu.

292 sözel puan alan öğrencimiz, Boğaziçi Üniversitesi’nin taban puanının 288 olduğunu, ancak ailesinin Ankara’da ikamet etmesinden dolayı tercihini diğer köklü üniversitelerimizden olan Hacettepe Üniversitesi’nden yana kullandığını belirtti. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Yüksekokulumuz olarak ailemizin en önemli bireylerinden olan değerli mezunlarımızla her daim iletişim halinde olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.