Mesleki Uygulama Dersleri Toplantısı

Bartın Üniversitesi SHMYO Müdürü, Müdür Yardımcıları, Hastane Uygulaması Dersi Öğretim Elemanları ve Bartın Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Gülşah Engin’in katılımlarıyla Yüksekokulumuzda hastane uygulaması ile ilgili temel konular hakkında 07.11.2018 Çarşamba günü saat 09.00’ da toplantı yapılmıştır. Toplantıda, Bartın Üniversitesi SHMYO öğrencilerinin ders planında yer alan klinik veya sahada yapılan mesleki uygulamaların değerlendirilmesi ve planlanan eğitimler hakkında görüş teatisi ve bilgilendirmelerde bulunulmuştur.

Karşılıklı bu görüşmede belirlenen eksiklikler ele alınıp bunların giderilmesi amaçlı öğrencilere yönelik staj başlangıcında hastane oryantasyon eğitiminin düzenlenmesi ve Üniversitemizde çeşitli seminer faaliyetleri ile farkındalıkların oluşturulması planlanmıştır. Diğer taraftan, hastane hemşiresi Gülşah Hanım’ın bu zamana kadar hem uygulama sorumlusu Öğretim Elemanları hem de uygulamaya çıkan Öğrencilerden Hastane Yönetiminin oldukça memnun olduklarını dile getirmesi üzerine; SHMYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın bu memnuniyetin Üniversitemiz adına son derece önemli olduğunu, bundan sonra da bunun devamı için SHMYO çalışanları olarak hiçbir fedakarlık ve özveriden kaçınılmayacağını dile getirmişlerdir.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan İdari Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Görev Değişim Töreni