‘’GELECEĞİNİ ÇÖPE ATMA BİR ÇÖP POŞETİ KAP GEL’’

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencilerinden Aslıhan Karslı, Gizem Toksoy, Mahmut Can Ocak, Yusuf Karaçalık ve Öğretim Görevlisi Şeyma Nur Önal’ın öncülük ettiği etkinlik, Amasra Belediyesi ile işbirliği yapılarak 28 Nisan Pazar Günü Saat 13.00-16.30 arasında Amasra sokak ve kumsallarında gerçekleştirildi.

Amasra Belediyesi’nin anonsları ile halka ilan edilen etkinliğe çevreden destek ve tebrikler yağdı. Amasra Duraklarından yola çıkan ekip ‘’Geleceğini Çöpe Atma Bir Çöp Poşeti Kap Gel’’ yazılı afişle Ağlayan Ağaç’a ve oradan Deniz Feneri tarafına geçerek sokakları, kumsalları, yeşil alanları, taşlık bölgeleri temizledi.

Aynı anda sokak hayvanlarının yararlanması için belli köşelere mama bırakan duyarlı arkadaşlarımız ‘Temiz bir gelecek için böyle bir etkinlik yaptığımız için çok mutluyuz, yetişebildiğimiz her yer temizlendi, çok yorulduk, önemli olan hiç kirletmemek ve atıkları geri dönüşüme kazandırmaktır.’’ diyerek duygularını dile getirdi.

Hocalarımızı ve öğrencilerimizi bu anlamlı organizasyon için kutlarız.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.