‘’Çocuklar Gülümsesin Diye’ Etkinliği İle Çocuk Hastanesi’nde Oyuncak Hediyeleri ile Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinden Rukiye Arslan ve Gamze Ateş ve Öğr.Gör Şeyma Nur Önal tarafından düzenlenen ‘Çocuklar Gülümsesin Diye’ etkinliği 26 Nisan 2019 tarihinde Bartın Devlet Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatmakta olan 35 tane hasta çocuk ve ailelerine ‘Geçmiş Olsun’ ziyareti yapılarak gerçekleştirildi.

Öğrenci arkadaşlarımızın yardım kampanyası ile almış oldukları oyuncaklar odalarında hasta çocuklarımıza dağıtıldı. Oyuncaklarını alan minik kardeşlerimizin coşku ve heyecanı görülmeye değerdi. Ailelerin mutluluk ve memnuniyetlerini dile getirdiği, Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize desteklerini sağlayan tüm hocalarımızı ve öğrencilerimizi kutlarız.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.