Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da kendi yaptıkları oyuncakları Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına hediye ettiler.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 1.sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Gökçen Akbabaoğlu tarafından yürütülen, Eğitimde Araç Gereç Geliştirme dersi kapsamında kendi yaptıkları bilimsel değerleri olan oyuncakları, staj için gittikleri Okulöncesi Eğitim Kurumlarına hediye ettiler.

Hediye edilen oyuncaklar okulöncesi eğitim programında yer alan fen konularına yönelik olup, okulöncesi öğrencilerinin bilimsel tutum izlemesini, onları araştırma – incelemeye, düşünme ve keşfetmeye yönelmesini, akranları ile öğrendikleri üzerine tartışmasını, sosyalleşmesini, iletişim becerileri kazanmasını, en önemlisi de kendi bilgi ve becerilerinin farkına varmasını sağlamakta ve gündelik hayata güçlü bir bilgi donanımıyla hazır etmektedir.

Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından gelen olumlu geri dönütler, öğrencilerimizin ve onları yönlendiren öğretim elemanımızın motivasyonlarını artırmaktadır. Bu örnek davranışları için öğrencilerimizi ve hocamızı kutlarız.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.