23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Bir Demet Mutluluk’ Etkinliği Gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizden Ayşe Bilici, Beyza Akmısır, Damla Yılmaz ve Gülcan Polat yaptıkları ‘Bir Demet Mutluluk’ etkinliği Bartın Doğanay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireylerin katılımıyla gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda özel gereksinimli bireyler unutulmadı. Pano süslemeleri, yüz ve parmak boyaları, hikaye oyunları ve müzikli eğlencelerle Doğanay Özel Eğitim Merkezindeki tüm çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Kurum personeli ve veliler Bartın Üniversitesi’nin böyle güzel ve duyarlı etkinlikler gerçekleştirmesinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi. Ders kapsamında yapılan etkinlik için Öğr.Gör. Şeyma Nur Önal başkanlığında gerçekleştirildi. Bu anlamlı etkinlikten dolayı hocamızı ve öğrencilerimizi kutlarız.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.