2017-2018 Akademik Yılında Kayıt Olan Yatay Geçiş ve ÖSYS kayıtlı Öğrencilerin Ders Muafiyeti İşlemleri

Yayın Tarihi: 17.08.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

Yüksekokulumuza ÖSYS ve/veya Yatay Geçişle kayıt yaptıran öğrenciler, herhangi bir yükseköğretim kurumunda almış olduğu başarılı olunan dersleri için ders muafiyet başvurusu yapabilmektedir.

Ders muafiyeti için ekteki excel dosyası bilgisayar ortamında doldurularak shmyo@bartin.edu.tr adresine, konu kısmını; ad_soyad_intibak yazarak (Örneğin; konu: Mehmet_Parsça_intibak) mail gönderecek, Ayrıca; çıktısını alıp imza yazan kısmını imzaladıktan sonra öğrenci işleri ofisine, transkript ve ders içerikleri ile birlikte 13 Eylül 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim edecektir.

Muafiyet Dilekçesi için tıklayınız....

Haberin Fotoğrafları

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağdacı Kampüsü, 74100/BARTIN Tel: +90 378 223 52 14-15 Belge Geçer: +90 378 --- -- -- E-posta: shmyo@bartin.edu.tr