Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitim Sistemi İle Gerçekleştirilmesi

Ortak zorunlu derslere yönelik Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi ile UBYS sistemi arasında senkronizasyon işlemi devam etmektedir. Öğrencilerimizin kullanıcı adları "Öğrenci numarası" ve şifreleri T.C. numaraları" olarak değişmiştir. 08 Şubat 2018 Perşembe gününden itibaren bu işlem tamamlanacağından, bu tarihten sonra sisteme giriş yaparak başta mail adresleriniz ve şifreniz olmak üzere bilgilerinizi güncelleyebilir, derslerinizi takip edebilirsiniz.

Ortak zorunlu dersleri 7 Şubat 2018 tarihinden sonra seçecek olan öğrencilerimizin hesapları 12 Şubat Pazartesi günü açılacaktır. Bununla birlikte ders ekle-çıkar döneminde ortak zorunlu dersi seçen ya da dersi almaktan vazgeçen öğrencilerimizin hesapları ders ekle-çıkar dönemi tamamlandıktan sonra güncellenecektir.

Konu ile ilgili olarak UZEM Bölüm Koordinatörleri tarafından öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeler yapılacak olup, öğrencilerimiz ortak zorunlu derslerle ilgili olarak ihtiyaç duyduklarında UZEM Bölüm Koordinatörlerine danışabilirler. Uzaktan eğitim sistemi ile ilgili karşılaştıkları teknik problemler için de uzem.bartin.edu.tr adresindeki Buzem'e Yazın sekmesini kullanabilirler.